Espen Egil Hansen fikk ikke svar på brevet til Mark Zuckerberg, som her er travelt opptatt med å hilse på en av verdens statsministre. Gjett hvem. (Fasit under).

Espen skrev brev til Mark

Han fikk aldri svar.

Hilde Sandvik

Nylig sto norsk presse på hodet. Sjefredaktør i Aftenposten, Espen Egil Hansen, hadde skrevet brev til selveste Mark Zuckerberg i Facebook: ”Dear Mark. En tekst som var tilsynelatende modig, tilsynelatende vesentlig og tilsynelatende hadde gjennomslag. Kommentaren drev gjennom endring, gjorde den ikke? Den gjorde alt rett, den ble spredt viralt — gjennom Facebook. Den gikk inn i Aftenpostens nettverk av internasjonale medierble referert til over hele verden, og gav statsminister Erna Solberg fem minutters skinn av å være en slags Jeanne D´Arc på vegne av det frie ord.

Lyst til å lese mer?

Logg inn Bli medlem
Hilde Sandvik
Hilde Sandvik
hilde@broen.xyz

Sjefredaktør og grunnlegger av Broen.xyz